Toimitusehdot

RAIVAAJATALOSÄÄTIÖ 0125900-6 (jäljempänä tilavuokraaja) vuokraa Suomessa Raivaajataloa eli Hyvinkään Raittiustaloa yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille sekä julkiselle taholle. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, vuokrausehtojen sekä hintojen muutoksiin. Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilanvuokraajan yhteystiedot

Sähköposti: tiedustelut@raivaajatalo.fi
Puhelin: +358404139458
Käyntiosoite: Vaiveronkatu 24, 05900 Hyvinkää

Tilaaminen

Tilattava tuote (talon käyttöoikeus maksun mukaisena ajankohtana ja aikavälinä) valitaan ja maksetaan Note Shot OY:n ylläpitämässä Evaraus-ajanvarausjärjestelmässä. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt jäljempänä olevat vuokraehdot sekä ajankohtaisen vuokrahinnoittelun. Tilaaminen edellyttää vastuuhenkilön etu- ja sukunimen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Vastuuhenkilön täytyy olla vähintään 25-vuotias. Tilausvahvistus lähetetään maksun suorituksen jälkeen sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon.

Maksaminen

Tilavuokraajan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut tilavuokraajalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy tilavuokraajan asiakkaan sekä tilavuokraajan välille. Tilavuokraajan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Maksettu summa vahvistaa varauksen. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com.

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilauksen peruuttaminen ja virhevastuu

Maksettu vuokra on varausmaksu jota ei palauteta. Peruutumistilanteessa jälkisiivousmaksu voidaan palauttaa. Tilavuokraaja ei ole vastuussa vuokraajan tai vieraiden hukkaamista tavaroista. Ylivoimainen este kuten tulipalo tai vastaava äkillinen yllättävä muu katastrofi estäen tapahtuman toteutumisen ei myöskään aiheuta vuokranantajalle korvausvelvollisuutta. Katso myös Tilankäyttöehdot.

Tilankäyttöehdot

✓ Hiljaisuus ma – la klo 23:00 ja su klo 21:00 alkaen

✓ Kiinteistön alueella ei voi oleskella klo 02:00 – 07:00 välisenä aikana

✓ Vuokralainen siivoaa tilat siistiin kuntoon erillisen ohjeen mukaan avainten luovutukseen mennessä

✓ Jälkisiivouspalvelun hinta on 150€, mikäli se ostetaan viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa. Myöhemmin jälkisiivouspalvelun hinta on 190€. Kyseinen palvelu tarjotaan vain perjantai-, lauantai- ja viikonlopputapahtumille

✓ Vuokralainen hoitaa kaikissa tapauksissa keittiön ja ulkoalueiden jälkisiivoukset. Vuokralainen hoitaa myös metallien, muovien, lasien ja kartonkien kuljetuksen keräyspisteeseen. Ainoastaan ruoka- ja muu sekajäte kiinteistön jäteastiaan. Mainitut asiat eivät siis sisälly ostojälkisiivoukseen

✓ Vuokralainen palauttaa vuokra-ajan loppuun mennessä avaimet erikseen sovittuun paikkaan. Vuokralainen lähettää samalla tilavarauksen puhelinnumeroon tekstiviestin: ”Talo siivottu, tyhjä ja lukittu”

✓ Vuokralainen on vastuussa vieraidensa turvallisuudesta vuokrauksen aikana

✓ Vuokralainen on vastuussa avaimesta kunnes se on palautettu ohjeiden mukaisesti

✓ Vuokralainen noudattaa paloturvallisuusohjeita, avotulen tekeminen on kielletty

✓ Tupakointi sisätiloissa on kielletty

✓ Vuokralainen saa sähköpostiinsa varmistuksen varauksesta sekä tarkentavat lisäinfot

Vuokrausehdot vimeksi päivitetty 1.1.2019 // RTS