Image

Näyttämö

Lavalla on muun muassa tilaa bändille, puhujankorokkeelle tai vaikkapa lisäruokailutilaksi erilaisiin juhlatapahtumiin (ainakin 24 paikkaa).

ERITYISTÄ

Äänentoistovälineistö

Piano

Sali

Koko talo soveltuu 10-100 henkilön juhlille. Cocktailtilaisuudet jopa 130 henkeä. 120-200 henkilön juhlat onnistuvat jaettuna kahteen perättäiseen erään.

Saliin mahtuu pöytiä tuoleineen enintään 74 henkilölle. Salin välittömään läheisyyteen lisäpaikat vaativat tarkempaa suunnittelua mutta vähintään mahtuu näyttämölle 24 ja lisätilaan 10. Lisäksi sali on ollut esimerkiksi lasten ja aikuisten harrasteryhmien käytössä.

ERITYISTÄ

Hääpaikka tai muu juhla

Salin vieressä buffettialue

Buffettialueen takana lisätila

Buffettialueella näkyvästä ovesta keittiöön

Image
Image

Lisätila

Lisätilaan mahtuu vähintään 10 ruokailijaa. Toimiva tila myös ryhmille ja kokouksiin.

ERITYISTÄ

Valoisat ikkunat

Näkymä takapihan tapahtumiin

Rauhallisempi nurkkatila vauhdikkaissa juhlissa

Keittiö

Tehokas lämmityskeittiö, missä tilavat jääkaapit, pieni pakastin, kaasuliesi 2kpl, sähköliesi, lämmitysuuni ergonomisella tasolla, tehokkaat kahvinkeittimet, vedenkeitin, mikro sekä Metoksen nopea laitostiskikone. Kaapeissa useita kannuja, maljakoita, salaattikulhoja ja muuta kalustoa kuten perushintaan kuuluva valkoinen astiasto n. 40 hengelle yksinkertaisella lasilla (lue myös lisäastiastosta).

ERITYISTÄ

Nopeakäyttöiset laitteet

Lähellä ruokailutiloja

Tehokas kaasuhella

Image
Image

Takapiha

Takapihalle parkkeeraa toistakymmentä autoa. Lisää parkkitilaa löytyy helposti kaduilta edestä ja takaa. Takapihan lavalle mahtuu kookas kangasteltta ja pihalle toinenkin. Oman pihagrillin voi vuokralainen tuoda. Lue lisää myös tynnyrisaunan vuokrauksesta.

ERITYISTÄ

Isokokoinen lava kangasteltalle

Mukavasti parkkitilaa

Bändipaja


Sisään mahtuu kolmesta viiteen musisoijaa. Käyttöoikeudet ovat erikseen neuvoteltavissa tilavarauksen kautta.
Image
Image
Image
Image